Alat médis

  • Pirométer

    Pirométer

    Rincian produk: Nomer produk: XL 18650 3.7V 2600mAh Tipe sél: 18650 Spésifikasi batré: 18650-1S1P-2600mAh-3.7V Ukuran produk: 18.5*20*70mm Nominal vol...
    Maca deui
  • Nebuliser portabel

    Nebuliser portabel

    Nebuliser portabel tiasa ngabantosan jalma tina sagala rupa panyakit engapan sareng tiasa ngabersihkeun saluran irung sareng engapan pikeun nyegah pilek sareng nasopharyngitis sareng ngurus engapan anu lancar.Atomizer portabel pikeun ...
    Maca deui
  • Sabuk Pemanasan

    Sabuk Pemanasan

    Ayeuna, kotak terapi panas awéwé pikeun ngagentos keram menstruasi, pamakéan utama sabuk cangkéng universal.Potongan pemanasan internal tina sabuk warmer rahim konvensional di pasar kedah dihubungkeun sareng ...
    Maca deui
  • Laringoskop visual

    Laringoskop visual

    Laryngoscope Visual nyaéta sistem intubasi visualisasi anu nembé dikembangkeun dina taun-taun ayeuna, anu diwangun ku lénsa, cecekelan sareng jandela kristal cair anu tiasa ditingali.Operasi laringoskop visual sami sareng ...
    Maca deui
  • Defibrillator éksternal otomatis

    Defibrillator éksternal otomatis

    Naon defibrillator éksternal otomatis? Hiji defibrillator éksternal otomatis, ogé katelah defibrillator éksternal otomatis, shock otomatis, defibrillator otomatis, defibrillator cardiac, jeung sajabana, nyaéta ...
    Maca deui
  • Pompa infus médis

    Pompa infus médis

    (Keyword: batré litium pikeun pompa infus médis) Kalayan perbaikan kontinyu tina standar hirup masarakat, jasa médis sareng produk médis ningkat, sareng alat médis tetep tradisional digentos ku ...
    Maca deui
  • Robot disinfection calakan

    Robot disinfection calakan

    Robot disinfection hidrogén péroxida Robot disinfection hidrogén péroxida ngagaduhan fungsi navigasi otonom, ngahindarkeun halangan otonom, ngecas otonom, jsb ...
    Maca deui
  • Mesin Ultrasound Portabel

    Mesin Ultrasound Portabel

    Alat diagnostik ultrasound B-tipe digital pinuh layar LCD anu tiasa dibalikkeun unik, pangalaman pangguna anu langkung manusiawi, monitor tiasa gampang sareng fleksibel disaluyukeun dina sudut, langkung er ...
    Maca deui
  • Insulin kulkas

    Insulin kulkas

    Parameter produk kulkas insulin: Input tegangan somah AC 220V;Automotive DC12V, kakuatan 120W, Insulin kulkas Perkenalan produk: 1. Struktur produk nyaéta awak kotak nangtung.Awak utama dibagi jadi opat bagian: ...
    Maca deui
  • Korsi roda listrik

    Korsi roda listrik

    Korsi roda listrik dumasar kana korsi roda manual tradisional, superimposed-kinerja tinggi alat drive kakuatan, alat kontrol calakan, batré jeung komponén séjén, robah sarta ditingkatkeun.Kalayan kontrol jieunan calakan con ...
    Maca deui
  • Alat scraping listrik

    Alat scraping listrik

    Émbaran produk alat scraping listrik: kakuatan dipeunteun: 18W dipeunteun ayeuna: 2A tegangan produk: 220V tegangan dipeunteun: 5VDC Kapasitas batré 3600mah Batré hirup: 2 jam Scraping dumasar kana téori ubar Cina tradisional kuring ...
    Maca deui
  • Méter tekanan getih

    Méter tekanan getih

    Méter tekanan getih nyaéta alat pikeun ngukur tekanan darah, ogé katelah sphygmomanometer.Kalayan ningkatna standar hirup masarakat, beuki seueur jalma di Cina.Getih portabel ...
    Maca deui