terminal IoT Ai

  • Alat visi wengi portabel

    Alat visi wengi portabel

    Alat visi wengi portabel mimiti dianggo pikeun milarian target musuh nalika wengi.Alat visi wengi masih dianggo sacara éksténsif dina sistem militér pikeun navigasi, panjagaan, nargétkeun, sareng tujuan sanés salian ti éta ...
    Maca deui
  • Bel panto pinter

    Bel panto pinter

    Bel panto pinter mangrupikeun bel panto anu nyambung ka Internét anu ngabéjaan smartphone anu gaduh bumi atanapi alat éléktronik anu sanés nalika sémah sumping ka panto.Smart doorbell modél batré litium: 3.7V 5000mAH Smart panto ...
    Maca deui