Instrumentasi

  • Tukang urut suku

    Tukang urut suku

    Naha anjeun kakurangan tina salah sahiji masalah di handap ieu?Nangtung dina suku anjeun pikeun lila;linggih dina suku anjeun pikeun lila di kantor;kacapean dina suku anjeun ti olahraga sarta kabugaran....
    Maca deui
  • Uap Panon Perawatan

    Uap Panon Perawatan

    Perawatan Mata Uap Kusabab munculna produk téknologi éléktronik anu cerdas, aya ogé dampak dina kahirupan urang.Kaayaan hirup parantos ningkat sareng kasadaran ngeunaan masalah kaséhatan kedah diperkuat.Uap euy...
    Maca deui
  • Mower padang rumput hejo litium-ion

    Mower padang rumput hejo litium-ion

    Litium-ion padang rumput hejo mower Kauntungannana: kakuatan nirkabel, mowing merenah tur gancang, fléksibel tur lightweight, motong sarta tingkat, bass sarta réduksi noise....
    Maca deui
  • Smart Selfie nangtung

    Smart Selfie nangtung

    Asistén Poto Pisan Anjeun Sorangan Naha vlogger profésional, blogger, makeup artis, média sosial live streamer atanapi anjeun ngan saukur mikaresep ngeposkeun selfies katingal sampurna dina profil anjeun, kaméra tracking otomatis ieu bakal ngarobah némbak poto anjeun kana pangalaman pinuh profésional. .
    Maca deui
  • Projector

    Projector

    Projector, ogé katelah projector, nyaéta hiji alat nu bisa proyeksi gambar atawa video ka layar.Bisa muterkeun sinyal video saluyu ngaliwatan interfaces béda jeung komputer, VCD, DVD, BD, konsol game, DV ...
    Maca deui
  • UAV pertanian

    UAV pertanian

    UAV pertanian dianggo pikeun operasi panyalindungan pepelakan tatanén sareng kehutanan tina pesawat tanpa awak, ku platform hiber (jangjang tetep, rotor tunggal, multi-rotor), kontrol penerbangan GPS, lembaga nyemprot ...
    Maca deui