éléktronika konsumén

  • Coét kacang portabel

    Coét kacang portabel

    Pikeun ngungudag kualitas luhur kahirupan, ngagiling buncis mangrupa mesin leutik indispensable, ngagiling buncis mangrupakeun alat dipaké pikeun grind kacang kana bubuk, bisa ngaronjatkeun kualitas kahirupan masarakat, tapi lolobana ngagiling buncis umum disambungkeun ka power sup. ...
    Maca deui
  • brankas bank

    brankas bank

    Brankas Bank Brankas (kotak) mangrupikeun wadah khusus.Numutkeun fungsina, éta utamana dibagi kana brankas fireproof jeung brankas anti maling, brankas anti magnét, brankas anti magnét fireproof jeung brankas anti maling fireproof jeung saterusna ...
    Maca deui
  • Serat optik fusi splicers

    Serat optik fusi splicers

    Mesin splicing fusi serat optik utamana dianggo dina operator utama, perusahaan rékayasa, perusahaan sareng lembaga konstruksi jalur kabel optik, pangropéa garis, perbaikan darurat, uji produksi alat serat optik sareng res ...
    Maca deui
  • mobil modél RC

    mobil modél RC

    Mobil model RC disebut RC Car, nu mangrupakeun cabang tina model, umumna diwangun ku awak mobil RC jeung remote control jeung panarima.Mobil RC sacara gembleng dibagi kana dua kategori: mobil RC listrik sareng R ...
    Maca deui
  • kibor nirkabel

    kibor nirkabel

    Kusabab lahirna keyboard mékanis nirkabel, aya perdebatan ngeunaan naha éta langkung saé gaduh batré garing atanapi batré litium anu diwangun, sareng perdebatan ieu parantos ningkat sareng popularitas périferal nirkabel.F...
    Maca deui
  • Pangkas Rambut Listrik

    Pangkas Rambut Listrik

    Pemangkas Rambut Listrik Pangkas rambut listrik mangrupikeun alat leutik pikeun ngaleungitkeun rambut awak anu ngagaduhan kombinasi: 1. Desain sabeulah stainless steel anu aman, sabeulah buleud, isolasi aman, gently nyabut exce ...
    Maca deui
  • Sisir Pijat Listrik

    Sisir Pijat Listrik

    Sisir urut listrik anu ningkatkeun sirkulasi getih di daérah kulit sirah sareng sacara efektif nyegah sékrési minyak kaleuleuwihan dina kulit sirah.Éta ogé ngamungkinkeun pikeun perawatan kaséhatan anu langkung saé tina kulit sirah sareng ningkatkeun rambut leungitna.Sajaba ti éta, bisa éféktif ...
    Maca deui
  • Pakean AC

    Pakean AC

    Panonpoé mencrong, suhuna luhur, jeung panasna nyerep urang.Jalma-jalma anu cicing di kamar-kamar anu ber-AC ngadu’akeun yén éta hadé pikeun urang gaduh AC pikeun ngajaga urang hirup!Tapi urang henteu cicing di jero rohangan sepanjang waktos, urang kedah ...
    Maca deui
  • Humidifier nirkabel

    Humidifier nirkabel

    Naha aya seueur lebu dina mobil anjeun anu henteu kondusif pikeun nyetir?Engapan garing, sesak sareng teu nyaman dina rohangan leutik?Naha irung sareng tikoro anjeun teu nyaman sabab AC terus hurung?Kumaha hidrasi mobil anjeun nganggo lim...
    Maca deui
  • purifiers hawa portabel

    purifiers hawa portabel

    Datangna wabah parantos ngajantenkeun urang sadayana langkung sadar yén kaséhatan mangrupikeun aset anu paling hébat.Dina hal kaamanan lingkungan hawa, raging baktéri sareng virus, serangan badai pasir, sareng polusi sapertos formaldehida kaleuleuwihan dina n ...
    Maca deui
  • Cervical tulang tonggong Massager

    Cervical tulang tonggong Massager

    Sakumaha urang terang, saha anu teu nyekel telepon sélulér unggal dinten ayeuna, sareng saha anu sering dina komputer sadidinten di tempat damel?Janten, saatos lami, pasti bakal aya panyakit anu saluyu, sapertos mahasiswa ningali telepon sélulér pikeun ...
    Maca deui
  • Conditioners hawa portabel

    Conditioners hawa portabel

    AC portabel gaduh téknologi penyejukan évaporatif anu épéktip, ogé pangaruh humidifikasi anu pikaresepeun sareng desain ergonomis.AC portabel dimana ngan ukur cai anu kedah ditambihan pikeun ngaktipkeun fungsi penyejukan ...
    Maca deui