Solusi

  • Coét kacang portabel

    Coét kacang portabel

    Pikeun ngungudag kualitas luhur kahirupan, ngagiling buncis mangrupa mesin leutik indispensable, ngagiling buncis mangrupakeun alat dipaké pikeun grind kacang kana bubuk, bisa ngaronjatkeun kualitas kahirupan masarakat, tapi lolobana ngagiling buncis umum disambungkeun ka power sup. ...
    Maca deui
  • Pirométer

    Pirométer

    Rincian produk: Nomer produk: XL 18650 3.7V 2600mAh Tipe sél: 18650 Spésifikasi batré: 18650-1S1P-2600mAh-3.7V Ukuran produk: 18.5*20*70mm Nominal vol...
    Maca deui
  • brankas bank

    brankas bank

    Brankas Bank Brankas (kotak) mangrupikeun wadah khusus.Numutkeun fungsina, éta utamana dibagi kana brankas fireproof jeung brankas anti maling, brankas anti magnét, brankas anti magnét fireproof jeung brankas anti maling fireproof jeung saterusna ...
    Maca deui
  • Alat visi wengi portabel

    Alat visi wengi portabel

    Alat visi wengi portabel mimiti dianggo pikeun milarian target musuh nalika wengi.Alat visi wengi masih dianggo sacara éksténsif dina sistem militér pikeun navigasi, panjagaan, nargétkeun, sareng tujuan sanés salian ti éta ...
    Maca deui
  • Serat optik fusi splicers

    Serat optik fusi splicers

    Mesin splicing fusi serat optik utamana dianggo dina operator utama, perusahaan rékayasa, perusahaan sareng lembaga konstruksi jalur kabel optik, pangropéa garis, perbaikan darurat, uji produksi alat serat optik sareng res ...
    Maca deui
  • Nebuliser portabel

    Nebuliser portabel

    Nebuliser portabel tiasa ngabantosan jalma tina sagala rupa panyakit engapan sareng tiasa ngabersihkeun saluran irung sareng engapan pikeun nyegah pilek sareng nasopharyngitis sareng ngurus engapan anu lancar.Atomizer portabel pikeun ...
    Maca deui
  • mobil modél RC

    mobil modél RC

    Mobil model RC disebut RC Car, nu mangrupakeun cabang tina model, umumna diwangun ku awak mobil RC jeung remote control jeung panarima.Mobil RC sacara gembleng dibagi kana dua kategori: mobil RC listrik sareng R ...
    Maca deui
  • kibor nirkabel

    kibor nirkabel

    Kusabab lahirna keyboard mékanis nirkabel, aya perdebatan ngeunaan naha éta langkung saé gaduh batré garing atanapi batré litium anu diwangun, sareng perdebatan ieu parantos ningkat sareng popularitas périferal nirkabel.F...
    Maca deui
  • Pangkas Rambut Listrik

    Pangkas Rambut Listrik

    Pemangkas Rambut Listrik Pangkas rambut listrik mangrupikeun alat leutik pikeun ngaleungitkeun rambut awak anu ngagaduhan kombinasi: 1. Desain sabeulah stainless steel anu aman, sabeulah buleud, isolasi aman, gently nyabut exce ...
    Maca deui
  • Sisir Pijat Listrik

    Sisir Pijat Listrik

    Sisir urut listrik anu ningkatkeun sirkulasi getih di daérah kulit sirah sareng sacara efektif nyegah sékrési minyak kaleuleuwihan dina kulit sirah.Éta ogé ngamungkinkeun pikeun perawatan kaséhatan anu langkung saé tina kulit sirah sareng ningkatkeun rambut leungitna.Sajaba ti éta, bisa éféktif ...
    Maca deui
  • Pakean AC

    Pakean AC

    Panonpoé mencrong, suhuna luhur, jeung panasna nyerep urang.Jalma-jalma anu cicing di kamar-kamar anu ber-AC ngadu’akeun yén éta hadé pikeun urang gaduh AC pikeun ngajaga urang hirup!Tapi urang henteu cicing di jero rohangan sepanjang waktos, urang kedah ...
    Maca deui
  • Humidifier nirkabel

    Humidifier nirkabel

    Naha aya seueur lebu dina mobil anjeun anu henteu kondusif pikeun nyetir?Engapan garing, sesak sareng teu nyaman dina rohangan leutik?Naha irung sareng tikoro anjeun teu nyaman sabab AC terus hurung?Kumaha hidrasi mobil anjeun nganggo lim...
    Maca deui