Jasa

Kontrol kualitas

XUANLI tetep dina "kualitas nyaéta kahirupan urang, berorientasi ka konsumén."Geus ngimpor ISO9001: 2015 manajemén sistem kualitas pikeun mastikeun kualitas produk pikeun minuhan sarat customer.Aya sahenteuna lima léngkah kadali kualitas anu ditingali dina prosés R&D, prosés kontrol asup, prosés produksi, kontrol pangiriman sateuacana sareng prosés jasa saatos penjualan.Pausahaan boga leuwih ti 50 tanaga mastikeun dilatih jeung alat deteksi canggih pikeun mastikeun kualitas produk parusahaan dina posisi ngarah di industri batré.

PELAYANAN

Prosés tés produk kami diawaskeun sacara ketat pikeun mastikeun kualitas anu pangsaéna pikeun konsumén urang.Urang pariksa unggal hambalan produksi ti bahan dasar pikeun produk rengse.Contona, kawijakan kontrol kualitas IQC, PQC, jeung FQC.Unggal produk tina unggal pesenan bakal diuji sareng dipariksa sateuacan kiriman.

Palayanan palanggan:
Tanggung jawab pikeun nanganan keluhan pelanggan, saluyu sareng 2485 prinsip layanan palanggan:
Ukuran interim bakal dilaksanakeun dina 24 jam, ukuran dasar bakal dilaksanakeun dina 48 jam, sareng pareumna bakal réngsé dina lima dinten.
Ngajaga hubungan palanggan ngaliwatan komunikasi telepon, email, kunjungan ka bumi, jsb.

Bahan atah

Bahan atah

Bahan baku urang sadayana ramah lingkungan / bahan baku sehat sarta bahya.

pedaran jaminan

Dina hiji taun ti tanggal ninggalkeun pabrik, lamun produk urang boga masalah kualitas (iwal jieunan manusa sarta force majeure), aranjeunna bisa diganti haratis.