warta perusahaan

  • pasamoan Désémber

    pasamoan Désémber

    Tanggal 1 Désémber 2021, manajer umum perusahaan kami ngayakeun pelatihan pangaweruh ngeunaan batré ion litium.Dina prosés pelatihan, Manajer Zhou ngajelaskeun konotasi budaya perusahaan kalayan gairah, sareng ngenalkeun budaya perusahaan, filsafat / bakat perusahaan ...
    Maca deui
  • Budaya perusahaan

    Budaya perusahaan

    Dina kompetisi beuki sengit di masarakat modern, lamun hiji perusahaan hayang ngamekarkeun gancang, steadily jeung healthily, salian potensi inovasi, kohési tim jeung sumanget kolaborasi ogé penting.Sun Quan kuno pernah nyarios: "Upami anjeun tiasa nganggo seueur kakuatan ...
    Maca deui
  • Kamakmuran!Perusahaan kami parantos suksés lulus sertifikasi ISO

    Kamakmuran!Perusahaan kami parantos suksés lulus sertifikasi ISO

    Taun ieu, perusahaan urang hasil lulus sertifikasi ISO (ISO9001 sistem manajemen kualitas), nu manajemén parusahaan nuju standarisasi, standardisasi, ilmiah, jeung standar internasional tina hiji hambalan penting, nyirian tingkat manajemén parusahaan ka tingkat anyar!Urang...
    Maca deui