Naha batré polimér tahan kana suhu rendah?

Batré polimér utamana diwangun ku oksida logam (ITO) jeung polimér (La Motion).Batré polimér biasana henteu pondok-pondok nalika suhu sél sahandapeun 5°C.Nanging, aya sababaraha masalah nalika nganggo batré polimér dina suhu rendah sabab henteu tahan kana parobahan suhu, ku kituna seueur jalma henteu terang kumaha ngajaga batré polimér.Kanyataanna, loba kapasitor plastik bisa dipaké antara -40 ° C jeung 85 ° C salaku rentang suhu normal.Kaseueuran batré polimér ogé tiasa dianggo di handap -60 ° C.Ieu disababkeun ku kanyataan yén éta tiasa diproduksi nganggo metode produksi sareng prosés anu sami sareng anu dianggo pikeun sagala jinis batré.

Kinerja dasar batré polimér

Batré polimér mangrupikeun jinis batré litium-ion énggal, anu ngagunakeun prinsip dasar bahan polimér anu diwangun ku éléktroda positip sareng négatip, anu kalebet tilu bagian: éléktroda positip, éléktroda négatip sareng diafragma.éléktroda positif: struktur éléktroda positip bahan polimér diwangun ku dua saling jejeg dasar sloping luhur sagi genep atawa hexahedron;éléktroda négatip: struktur éléktroda négatip bahan polimér diwangun ku genep sagi genep idéntik atawa sagi genep disambungkeun babarengan;diafragma: bahan polimér boga rupa-rupa bahan diafragma, kaasup ion logam, oksida logam, oksida logam non-adi, bahan insulasi jeung oksida jeung loba tipe séjén.Kusabab bahan éléktroda négatip umumna nganggo bahan polimér, éta tiasa dibandingkeun sareng jinis batré naon waé.Batré ieu bisa loba dipaké pikeun kakuatan atawa ngecas alat éléktronik kayaning smartphone, catu daya portabel, sarta komputer tablet.Batré polimér anu didamel tina bahan polimér gaduh ciri kinerja anu langkung saé dina suhu anu handap.

Produk batré polimér umum sareng cirina

Sél 1.Polymer: nujul kana pamakéan bahan polimér, bahan polimér mangrupakeun bahan polimér, dumasar kana sipat struktural béda maranéhanana, ngaliwatan sél polimér bisa dipaké dina rupa-rupa aplikasi.
Sél 2.Ppolymer: nujul kana pamakéan sél polimér ieu batré litium-ion, mangrupakeun bahan dumasar-polimér dina microcontrollers, alat-alat otomotif jeung alat komunikasi nirkabel anu loba dipaké, biasana dipaké dina nikel-cadmium, nikel-logam hidrida jeung lianna. batré oksida logam jeung batré litium-ion.
Sél 3.Polymer: nujul kana oksida logam salaku inti, sarta bahan polimér salaku muatan na ngurangan awak, dipaké dina litium-ion batré polimér éléktrolit sarta loba dipaké dina telepon pinter, komputer portabel, parabot kakuatan sarta loba alat éléktronik lianna. .
Sél 4.Polymer: nyaeta, bahan polimér salaku bahan dasar pikeun pembuatan sél, biasana dibagi kana sél biasa, sél multi-tingkat jeung hyperpolarized sél polimér produk sél multi-level, nu mibanda resistivity hadé, sipat éléktrokimia hadé. , kinerja kaamanan hadé tur handap waragad muatan na ngurangan, ku kituna loba dipaké dina ponsel, maké pinter jeung produk éléktronik lianna.
Sél 5.Polymer: biasana nujul kana bahan polimér salaku dasar pikeun pembuatan sél, sacara umum, dipaké salaku litium-ion bagian drive listrik jeung alat fungsi, tinimbang dina rasa umum yén pamakéan éléktronik. alat jeung alat fungsional.
Sél 6.Polymer: ogé katelah téhnologi lambar éléktroda kana bahan polimér salaku bahan dasar manufaktur, biasana bisa disiapkeun ngagunakeun logam polimér ionik atawa polimér non-ionik kana jalma.

Patarosan anu sering ditaroskeun ngeunaan ngagunakeun batré polimér dina suhu anu handap

Masalah umum ngawengku:

a.Taya muatan: Nalika batréna discharged, jumlah badag gas dihasilkeun, sababaraha nu bocor kaluar tina batréna.

b.Taya ngurangan: Kapasitas listrik di jero batré polimér dina hawa low nurun.

c.Buruk kapasitas batré: Nalika suhu turun, kapasitas listrik di jero batré polimér langkung gancang, sareng darajat buruk gumantung kana kumaha batré polimér diproduksi.d.Sirkuit pondok atawa haseup.Kusabab batré polimér sorangan teu bisa nahan hawa pisan low, circuiting pondok tina batré polimér dina hawa pisan low bisa disababkeun ku parobahan kimia éléktrolit sahingga bisa ngabalukarkeun sababaraha bahaya, nu merlukeun ukuran pelindung tangtu ngajaga batré polimér tina karuksakan disababkeun ku hawa pisan low.


waktos pos: Nov-02-2022