Tinjauan perusahaan

1

Dongguan Xuanli Electronics Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi énergi héjo anu ngembangkeun batré litium anu aman sareng efisien.Pausahaan geus komitmen ka nyadiakeun sagala rupa solusi kakuatan profésional pikeun mayoritas pamaké industri.

2

Xuanli boga tim profésional solusi kakuatan ngalaman, siap nyadiakeun konsumén jeung solusi kakuatan kualitas luhur gancang tur éféktif.Produk utama perusahaan nyaéta: bungkus batré pinter, batré litium 18650, batré litium polimér, batré fosfat beusi litium, batré kakuatan, pangecas batré sareng sagala rupa batré khusus.

3

Produk Xuanli seueur dianggo dina: produk médis, alat listrik, produk lampu, alat listrik, produk éléktronik konsumen sareng sagala rupa widang catu daya alat éléktronik portabel luhur.

Perusahaan Xuanli taat kana filosofi bisnis "ngalakukeun padamelan anu saé pikeun unggal batré kalayan "inti", profesionalisme, fokus, sareng inovasi", taat kana posisi jasa pasar pertengahan ka luhur, sareng komitmen pikeun nyaluyukeun unggal solusi catu daya pikeun konsumén.Kualitas anu saé, solusi profésional, jasa khusus, sareng konsép inovatif ngamungkinkeun jaringan jasa perusahaan nutupan sadaya penjuru dunya.

4

Pausahaan Xuanli geus dina bisnis leuwih ti sapuluh taun, pernah forgetting niat aslina, salawasna insisting on ngalayanan konsumén, nyieun mangpaat pikeun konsumén, sarta nyadiakeun jaminan kualitas luhur pikeun modul kakuatan produk konsumén '!Perusahaan Xuanli daék nyiptakeun masa depan anu langkung saé sareng para nasabah anu gaduh ideu énggal, jasa ati, sareng jaminan inti.Kuring yakin yén kalayan perhatian anjeun, urang bakal "nyieun unggal usaha pikeun kamajuan!"