Tentang Kami

Carita Urang

Dongguan Xuanli Electronics Co., Ltd.mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi énergi héjo anu ngembangkeun batré litium anu aman sareng efisien.

Pausahaan geus komitmen ka nyadiakeun sagala rupa solusi kakuatan profésional pikeun mayoritas pamaké industri.

parusahaan Xuanli geus dina bisnis leuwih ti sapuluh taun, pernah forgetting niat aslina, salawasna insisting on ngalayanan konsumén, nyieun mangpaat pikeun konsumén, sarta nyadiakeun jaminan kualitas luhur pikeun modul kakuatan produk customer!Perusahaan Xuanli daék nyiptakeun masa depan anu langkung saé sareng para nasabah anu gaduh ideu énggal, jasa ati, sareng jaminan inti.Kuring yakin yén kalayan perhatian anjeun, urang bakal "nyieun kamajuan sareng langkung jauh!"

Inpormasi perusahaan

Gaya jalma Xuan Li nyaéta: nyoba ngalakukeun anu pangsaéna, keukeuh kana perbaikan anu terus-terusan;Salawasna innovate, taat kana inovasi éféktif.

nilai inti Xuan Li: customer kahiji, kualitas kahiji, ngungudag kaunggulan, jangji, gawé babarengan, hormat individu.

Tentang Kami

2009

Tanggal ngadegna perusahaan nyaéta 2009

12000m²

Pabrik ngawengku wewengkon: nyaeta 12000m²

1000+

Perusahaan ngagaduhan langkung ti 1000 kategori produk

60+

Perusahaan ngagaduhan langkung ti 60 bakat téknis

Xuanli Produk utama perusahaan nyaéta: bungkus batré pinter, batré litium 18650, batré litium polimér, batré fosfat beusi litium, batré kakuatan, pangecas batré sareng sagala rupa batré khusus.

Produk perusahaan seueur dianggo dina: produk médis, alat listrik, produk lampu, alat listrik, produk éléktronik konsumen sareng sagala rupa widang catu daya alat éléktronik portabel luhur.

Pausahaan Xuanli taat kana philpspphy bisnis lamun "ngalakukeun pakasaban alus unggal batré jeung" "inti, profésionalisme, fokus jeung innocation", taat kana positioning jasa tina pasar tengah jeung luhur-tungtung, sarta komitmen pikeun tailoring unggal catu daya. solusi pikeun konsumén.Kualitas anu saé, solusi profésional, jasa khusus, sareng konsép inovatif ngamungkinkeun jaringan jasa perusahaan nutupan sadaya penjuru dunya.

hubungan customer stabil jangka panjang, produk kualitas dipercaya

Dina 13 taun saprak ngadegna, Xuan Li geus cooperated jeung customer pangpanjangna pikeun 12 taun, sarta panjang rata-rata gawé babarengan customer nyaéta 5 taun.Sadaya para nasabah aya diantara tilu luhur di segmen industri masing-masing. Kualitas stabil sareng dipercaya yén kami nyayogikeun para nasabah kalayan dukungan catu daya anu kuat. Dasarna henteu aya masalah saatos penjualan, tingkat pangiriman produk anu mumpuni di luhur 99,99%.