7.4V Litium polimér bungkus batré, 803450 1300mAh Square litium batré

Katerangan pondok:

7.4V Polimér litium batré modél Produk: XL 7.4V 1300mAh

Parameter téknis batré 7.4V Polimér (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 803450

Métode packing: PVC pilem panas shrinkable

Modél batré tunggal: 803450


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 7.4V

· Kapasitas batré tunggal: 1300mAh

· Kombinasi batré: 2 senar sareng 1 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 5.0V ~ 8.4V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 1300mAh

· Daya pak batré: 9,62W

· Ukuran batré: 16*34.5*53mm

· arus ngurangan maksimum: <1.3A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 2.6A ~ 3.9A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

7.4V 1300mAh 063954 白底 (1)

7.4V batré litium Cylindrical

.Meet standar nasional relevan jeung sarat pikeun accu
.All produk batré rengse anu calibrated sarta diuji saméméh pangiriman.Éta tiasa dianggo langsung sareng normal.

Ieu batré litium nu bisa dipaké dina pamaén iklan LCD,

Kalayan diversifikasi saluran inpormasi pikeun manusa, layar iklan énggal nyebarkeun gancang: layar iklan anu dipasang kandaraan, layar iklan lift, ngawangun layar iklan TV, layar iklan LCD, jsb. aula, jeung sajabana, platform stasiun karéta jeung tempat séjén bisa ningali ayana pamaén iklan iraha wae.
Kusabab layar iklan sorangan gaduh arus kerja anu alit, tapi waktos catu daya anu dibutuhkeun panjang pisan, umumna batré-kapasitas tinggi digabungkeun kana batré bérés kapasitas luhur pikeun nyumponan sarat waktos catu dayana, sareng kaamanan tinggi diperyogikeun. .
Catu daya cadangan pikeun layar iklan LCD anu dirancang ku Perusahaan Xuanli ngadopsi skéma desain batré litium-ion, anu meryogikeun batré litium pikeun nyayogikeun syarat catu daya jangka panjang, anu tiasa nyumponan panggunaan catu daya cadangan pikeun layar iklan dina waktos anu béda.Desain penampilan catu daya cadangan saluyu sareng produkna.Kalawan desain sakabéh, batréna bisa dipasang jeung diganti iraha wae.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali