7.4 V Silinder baterai litium, 14650 1100 mAh 7.4 V baterai litium medis

Katerangan pondok:

7.4V Cylindrical batré litium Modél Produk: XL 7.4V 1100mAh
Parameter téknis batré 7.4V (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
Modél batré tunggal: 14650
Métode packing: pilem panas shrinkable industri PVC
modél kawat: UL1007 22AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Rincian produk

Modél batré tunggal: 14650
Métode packing: pilem panas shrinkable industri PVC
modél kawat: UL1007 22AWG

Modél batré tunggal: 14650
tegangan batré tunggal: 3.7V
Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 7.4V
kapasitas batré tunggal: 1100Ah
Kombinasi batré: 2 senar sareng 1 paralel
rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 6.0V ~ 8.4V
Kapasitas batré saatos kombinasi: 1100mAH
Daya pak batré: 8.14W
Ukuran batré: 16*29*67mm
Ayeuna ngurangan maksimum: <1.1A
Sakedapan ngurangan ayeuna: 2.2A ~ 3.3A
Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-1C
Ngecas jeung ngurangan kali:> 300 kali
Sertifikasi: ISO, UL, CB, KC

7.4V 1100mAh 14650 白底 (2)

Kaunggulan

Keunggulan Kompetisi Primer:
Brand-ngaran;BagianAsal;Distributorships;
Ditawarkeun Berpengalaman;StafHéjo;Jaminan Produk/GaransiInternasional
PersetujuanMilitér;Spésifikasi;Harga KemasanProduk;
FiturProduk;PerformancePrompt;Kualitas Pangiriman
Persetujuan; Reputasi; Jasa; Pesenan Leutik; Ditarima harga pabrik jaminan kualitas alus
Keunggulan XUANLI:
1.Technology-With leuwih ti 20 taun manufaktur batré jeung garis produksi otomatis, xuanli bisa ngajamin produk urang hadé produk.
2.R&D-Ngalaman R&D tim kalawan leuwih 20 insinyur pikeun ngarojong syarat ODM
3.Safety-Various tés anu dipigawé di XUANLI pikeun mastikeun kasalametan produk urang pikeun konsumén urang.
4. Sertipikat-ISO, UL, CB, KC disertipikasi.
5.Service-XUANLI boga tim jualan profésional nyadiakeun solusi proyék profésional sarta jasa saatos-diobral.

Inpo sejenna

Ukuran batré litium-polimér tiasa didamel khusus
Kami gaduh kaunggulan ngadamel batré Li-Po khusus sapertos batré Li-Po ipis (1.5mm), batré Li-Po suhu luhur, batré Li-Po suhu rendah, batré Li-Po bentuk khusus (buleud)
Pasar ékspor utama:
Asia; Australia; Tengah/Amérika Kidul; Éropa Wétan; Wétan Tengah/Afrika; Amérika Kalér; Éropa Kulon

 

Titik jual utama:
nagara asal; staf ngalaman; produk héjo; persetujuan kualitas
Émbaran pangiriman:
FOB Port: Shenzhen Diterangkeun Time: 7 - 25 poé
Rincian pamayaran:
Métode pamayaran: T/T

 

Kakuatan R&D:
paménta pasar——naékeun proposal desain produk——penilaian awal——ngaluarkeun pesenan produksi sidang——pelacak kualitas produk——laporan uji coba pabrik pilot——laporan ahir uji coba pabrik——laporan tinjauan pabrik pilot——laporan panutup


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali