7.4V Silinder litium batré, 18650 3350mAh Lithium batré pikeun toilet pinter

Katerangan pondok:

7.2V Cylindrical batré litium modél produk: XL 7.2V 3350mAh

Parameter téknis batré litium 7.2V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 18650

métode bungkusan: Industrial PVC pilem panas shrinkable


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Katerangan:

.Tegangan sél tunggal: 3.7V

.Tegangan nominal sanggeus kombinasi pak batré: 7.2V

.Kapasitas batré tunggal: 3.35ah

.Modus kombinasi batré: 2 string jeung 1 paralel

.Rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 5.0V ~ 8.4v

.Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 3.35ah

.Kakuatan pak batré: 24.12w

Ukuran pak batré: 20 * 39 * 67mm

.Maksimum ngurangan ayeuna: <3.35A

.Sakedapan ngurangan ayeuna: 6.7a-10.05a

.Arus ngecas maksimum: 0.2-0.5c

.Waktu ngecas sareng ngecas: > 500 kali

7.2V 3350mAh 白底 (2)

7.4V Cylindrical batré litium:

7.4V batré litium cylindrical

Minuhan standar nasional sareng syarat pikeun batré

Sadaya produk batré réngsé dikalibrasi sareng diuji sateuacan pangiriman.Éta tiasa dianggo langsung sareng normal.

Upami anjeun peryogi batré kalayan kapasitas anu langkung luhur sareng rasio harga-kinerja anu langkung luhur, 3350mAh mangrupikeun pilihan anu saé.Nagara asal nyaéta Cina, sareng téknologina kawilang dewasa.

Cina mangrupikeun produser utama batré litium, sareng batré kami diékspor ka seueur nagara di sakumna dunya, sapertos Amérika Serikat, Inggris Raya, Jepang, Koréa Kidul, sareng sajabana, sareng batré litium urang tiasa lulus sertifikasi nasional lokal sareng internasional. sertipikasi.

Nalika anjeun ngahasilkeun produk listrik anyar, saur anjeun yén batré mangrupikeun bagian anu penting?Jigana jawaban nu enya.Batré tiasa mangaruhan kinerja sareng kasalametan alat listrik.Batré anu kualitasna saé sareng kinerja produk anu luhur bakal ngajantenkeun pangguna henteu ngaganggu nalika nganggo produk ieu.Dina hal ieu, kuring nyangka anjeun tiasa percanten ka Xuan Li.

FAQ:

Q1: Kumaha ngeunaan kaluaran poean anjeun?

A: kaluaran poean urang bisa ngahontal 50000pcs.

 

Q2: Sabaraha model COTS anjeun gaduh?

A: Langkung ti 2000 sél COTS sayogi.Disesuaikeun ogé disambut.Biaya alat bakal gratis nalika ngahontal kuantitas target.

 

Q3: Dupi anjeun nawiskeun sampel bébas pikeun nguji?

A: Sacara umum, urang nawiskeun eta pikeun customer anyar sanggeus aranjeunna mayar fee sampel, sarta kami bakal ngabalikeun duit biaya sampel pikeun aranjeunna nalika urutan masif geus dikonfirmasi.

 

Q4: Kumaha ngeunaan pengiriman barang?

A: Urang boga sababaraha agén pengiriman barang alus-cooperated.Aranjeunna gaduh seueur pangalaman dina pangiriman batré.Anjeun oge bisa make forwarder sorangan.

 

Q5: Sabaraha dinten éta bakal nyandak pesenan?

A: Ieu biasana nyokot ngeunaan 7 ~ 10working poé lamun aya stock.Pikeun ngaropéa atawa lamun euweuh stock, waktu kalungguhan bakal ngeunaan 30 ~ 40 poé gawé pikeun produksi masal.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali