7.4 V Silinder litium baterai, 18650 2200 mAh Handheld Ultrasonic water depth meter baterai

Katerangan pondok:

7.4V Cylindrical batré litium modél produk: XL 7.4V 2200mAh
Parameter téknis batré litium 7.4V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
Modél batré tunggal: 18650
Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable
modél kawat: UL1007 22AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Katerangan:

.Tegangan sél tunggal: 3.7V
.Tegangan nominal sanggeus kombinasi pak batré: 7.4V
.Kapasitas batré tunggal: 2.2ah
.Modus kombinasi batré: 2 senar 1 paralel
.Rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 5.0 ~ 8.4V
.Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 2.2ah
.Kakuatan pak batré: 16,28w
Ukuran pak batré: 20 * 39 * 67mm
.Maksimum ngurangan ayeuna: <2.2A
.sakedapan ngurangan ayeuna: 4.4A ~ 6.6A
.Arus ngecas maksimum: 0.2-0.5c
.Waktu ngecas sareng ngecas: > 500 kali

7.4V 2200mAh 白底 (3)

Keunggulan Kompetisi Primer:

Fitur Produk; Pangiriman Gancang; Persetujuan Kualitas; Reputasi; Palayanan; Pesenan Leutik Ditampi; Asalna; Distributorships Ditawarkeun; Staf Berpengalaman; Kinerja Produk; Produk Héjo; Garansi / Garansi; Persetujuan Internasional; Spésifikasi Militer; Bungkusan; Harga

Keunggulan XUANLI:

1. Téhnologi-With leuwih ti 20 taun manufaktur batré jeung garis produksi otomatis, xuanli bisa ngajamin produk urang hadé produk.

2. R & D-Ngalaman tim R&D kalawan leuwih 20 insinyur pikeun ngarojong syarat ODM

3. Kasalametan-Rupa-rupa tés dipigawé di XUANLI pikeun mastikeun kasalametan produk urang pikeun konsumén urang.

4.Sertipikat-ISO, UL, CB, KC disertipikasi.

5. Service-XUANLI boga tim jualan profésional nyadiakeun solusi proyék profésional sarta jasa saatos-diobral.

Prosés produksi sél:

Mimitina tina bahan baku drying- mixing- coating -electrode drying- calendaring -cutting- punching- stacking- tab welding- short circuit checking- pre packing -electrolyte injection -pre formation- degassing gas -motong kantong -folding- code printing- formasi - produk rengse sepuh


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali