3.7 V Lithium polimer baterai, 803030 700 mAh 3.7 V Square baterai lithium

Katerangan pondok:

3.7V Polimér litium batré modél Produk: XL 3.7V 700mAh

Parameter téknis batré 3.7V Polimér (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 803030

Métode bungkusan: stock


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Katerangan:

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 3.7V

· Kapasitas batré tunggal: 700mAh

· Kombinasi batré: 1 senar sareng 1 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0V ~ 4.2V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 700mAh

· Daya pak batré: 2.59W

· Ukuran batré: 8 * 30 * 33mm

· arus ngurangan maksimum: <0.7A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 1.4A ~ 2.1A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

3.7V 700mAh 803030 白底 (5)

Rincian produk:

1. kapasitas cukup: ngagunakeun bahan baku brand domestik jeung luar nagri, kapasitas cukup, lalawanan internal low, sarta tegangan stabil
2. kinerja stabil: hirup siklus panjang, dénsitas énergi tinggi, rentang suhu operasi lega, tegangan ngurangan stabil

Keunggulan Kompetisi Primer:

Fitur Produk; Pangiriman Gancang; Persetujuan Kualitas; Reputasi; Palayanan; Pesenan Leutik Ditampi; Asalna; Distributorships Ditawarkeun; Staf Berpengalaman; Kinerja Produk; Produk Héjo; Garansi / Garansi; Persetujuan Internasional; Spésifikasi Militer; Bungkusan; Harga

Fitur produk:

Pamulihan kapasitas hirup siklus panjang tiasa langkung luhur 80% saatos 500 siklus
Kasalametan-Teu aya seuneu, henteu ngajalajah sirkuit pondok, over-charge, over-discharge, over-current, Shock, geter, naksir, akupungtur.
Ciri panyimpen unggul-Laju ngaleupaskeun diri tina batré polimér Litium-ion xuanli sakitar 3% per bulan nalika disimpen dina suhu kamar
Rupa-rupa Produk-Ratusan kapang tina ukuran mikro 10mAh dugi ka kapasitas ageung 10000mAh.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali