3.7 V Lithium polimér batré pak, 502248 1000 mAh Square baterai lithium

Katerangan pondok:

3.7V Polimér litium batré modél Produk: XL 3.7V 1000mAh

Parameter téknis batré 3.7V Polimér (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 502248

Métode bungkusan: stock


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Rincian produk

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 3.7V

· Kapasitas batré tunggal: 500mAh

· Kombinasi batré: 1 senar sareng 2 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0V ~ 4.2V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 1000mAh

· Daya pak batré: 3.7W

· Ukuran batré: 10*22.5*51mm

· Arus ngurangan maksimum: <1A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 2A ~ 3A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

3.7V 500mAh 502248 白底 (2)

Pasar ékspor ayeuna

Asia

Australasia

Tengah / Amérika Kidul

Éropa Wétan

Wétan Tengah / Afrika

Amérika Kalér

Éropa Kulon

FAQ

Q1.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel pikeun Batré?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

 

Q2.Kumaha upami waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 5-10 dinten, waktos produksi masal peryogi 25-30 dinten.

 

Q3.Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun Batré?

A: MOQ Low, 1pc pikeun mariksa sampel geus sadia

 

Q4.Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka dugi?

A: Urang biasana ngilikan ku UPS, TNT ... Ieu biasana nyokot 3-5 poé anjog.Maskapai penerbangan sareng pengiriman laut ogé opsional.

 

Q5.Kumaha neraskeun pesenan Batré?

A: Firstly hayu urang nyaho sarat Anjeun atawa application.Secondly Urang cutatan nurutkeun sasuai ka nu Anjeun atawa suggestions.Thirdly customer urang confirms sampel jeung tempat deposit pikeun order.Fourthly formal Urang ngatur produksi.

 

Q6.Éta OK pikeun nyitak logo kuring dina Batré?

A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

 

Q7: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Sumuhun, kami nawiskeun 1-2 taun jaminan pikeun produk urang.

 

Q8: Kumaha carana nungkulan faulty?

A: Firstly, produk kami dihasilkeun dina sistem kadali kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang ti 0.2%.

Bréh, salila periode jaminan, urang bakal ngirim accu anyar kalawan urutan anyar pikeun kuantitas leutik.Pikeun cacad
produk bets, urang bakal ngalereskeun aranjeunna sarta resend aranjeunna ka anjeun atanapi urang tiasa ngabahas solusi kaasup ulang nelepon nurutkeun kaayaan nyata.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali