3.7 V Lithium polimér batré 602040 400 mAh Ultrasonic huntu cleaner batré

Katerangan pondok:

3.7V Polimér litium batré modél Produk: XL 3.7V 400mAh

Parameter téknis batré 3.7V Polimér (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 602040

Métode bungkusan: stock


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Rincian:

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 3.7V

· Kapasitas batré tunggal: 400mAh

· Kombinasi batré: 1 senar sareng 1 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0V ~ 4.2V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 400mAh

· Daya pak batré: 1.48W

· Ukuran batré: 6*21*43mm

· arus ngurangan maksimum: <0.4A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 0.8A ~ 1.2A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

3.7V 400mAh 602040 白底 (2)

Widang aplikasi:

headset Bluetooth, spiker portabel, Muti mobil luncat starter, power bank, Otomatis cleaner, tracking GPS, Alat ADSL Digital, Flashligting, lampu darurat, laptop, solar board, up kakuatan, telepon pinter, mikropon nirkabel, MP3, Walk man, Telepon tanpa kabel , Notebook, Kaméra Vidéo, Kaméra Digital, Produk Digital, DVD Portabel, Komunikasi Seluler, Kaulinan Éléktronik, Pamuter Game, Lampu LED Solar, Lampu Darurat, Parabot Daya, E-sapédah, Alat Médis, jsb.

Kauntungan utama:

Hirup operasi anu panjang: Daur hirup dugi ka 1000 kali dina kaayaan normal;

Low timer ngurangan: 80% ingetan kapasitas sanggeus 1year;

adaptability darurat kuat: Ieu bisa ngecas gancang dina 1 ~ 6h dina kaayaan darurat;

rentang hawa operasi lega: Ieu bisa dioperasikeun di lingkungan -20 ~ + 60 centigrade;

Kaamanan sareng reliabilitas anu saé: Unggal batré gaduh klep kaamanan, ku kituna tiasa gaduh kasalametan sareng reliabilitas anu luhur nalika prosés operasi période panjang atanapi dina gagal utama;

Polusi-bébas jeung euweuh pangaruh memori;

Konfigurasi béda bisa patepung.

Sertifikasi:

ISO, UL, CB, KC

Keunggulan XUANLI:

· Kalayan pangalaman langkung ti 12 taun sareng langkung ti 600 staf terampil ngalayanan anjeun.

· Pabrik ISO9001: 2015 disatujuan sareng kalolobaan produk sasuai sareng standar UL, CB, KC.

· Rupa-rupa garis produksi nyertakeun batré Li-polimér, batré ion Litium, sareng pak batré pikeun sagala rupa paménta anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali