3.7 V Litium polimér batré, 083448 1250 mAh Square litium batré

Katerangan pondok:

3.7V polimér litium batré modél Produk: XL 3.7V 1250mAh

Parameter téknis batré polimér 3.7V (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 083448

Métode bungkusan: stock


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Katerangan:

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 3.7V

· Kapasitas batré tunggal: 1250mAh

· Kombinasi batré: 1 senar sareng 1 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0V ~ 4.2V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 1250mAh

· Daya pak batré: 4.625W

· Ukuran batré: 8 * 35 * 51mm

· Maksimum ngurangan ayeuna: <1.25A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 2.5A ~ 3.75A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

3.7V 1250mAh 083448 白底 (2)

Keunggulan Kompetisi Primer:

Ngaran merek BagianAsal Distributorships Ditawarkeun Staf BerpengalamanJaminan Produk Héjo/Garansi Internasional Persetujuan MiliterSpésifikasiMilitérKemasanHargaFitur ProdukKinerja ProdukPangiriman GancangPersetujuan KualitasReputasiLayananPesanan Leutik DitarimaHarga pabrikJaminan kualitas alus

Fitur produk:

1. Siklus lila recovery-kapasitas hirup tiasa luhur 80% sanggeus 500cycles
2. Kasalametan-No seuneu, euweuh ngajajah pondok-circuit, leuwih-muatan, leuwih-ngaleupaskeun, leuwih-ayeuna, Shock, Geter, naksir, akupungtur.
3. ciri gudang punjul-The laju timer ngurangan tina xuanli Litium-ion batré polimér nyaeta ngeunaan 3% per bulan lamun disimpen dina suhu kamar
4. Rupa-rupa Produk-Ratusan kapang tina ukuran mikro 10mAh dugi ka kapasitas ageung 10000mAh

Keunggulan XUANLI:

1.Technology-With leuwih ti 20 taun manufaktur batré jeung garis produksi otomatis, xuanli bisa ngajamin produk urang hadé produk.
2.R&D-Ngalaman R&D tim kalawan leuwih 20 insinyur pikeun ngarojong syarat ODM
3.Safety-Various tés anu dipigawé di XUANLI pikeun mastikeun kasalametan produk urang pikeun konsumén urang.
4. Sertipikat-ISO, UL, CB, KC disertipikasi.
5.Service-XUANLI boga tim jualan profésional nyadiakeun solusi proyék profésional sarta jasa saatos-diobral.

Rincian dagang:

(1) Packing: packing industri (tiasa sakumaha sarat customer urang)
(2) Pangiriman waktos kalungguhan: biasana 15-35 poé gawé sanggeus mayar
(3) istilah pamayaran: T/T, PayPal, L/C


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali