3.7 V suhu Tinggi litium polimér bungkus batré, 103450 1800 mAh Square baterai litium

Katerangan pondok:

3.7V batré litium polimér suhu luhur Modél Produk: XL 3.7V 1800mAh

Parameter téknis batré polimér suhu luhur 3.7V (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat customer-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 103450

Métode bungkusan: stock


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Rincian produk

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 3.7V

· Kapasitas batré tunggal: 1800mAh

· Kombinasi batré: 1 senar sareng 1 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0V ~ 4.2V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 1800mAh

· Daya pak batré: 6.66W

· Ukuran batré: 10*34.5*53mm

· arus ngurangan maksimum: <1.8A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 3.5A ~ 5.4A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

3.7V 1800mAh 103450 白底 800600

Prosés produksi sél:

Mimitina tina bahan baku drying- mixing- coating -electrode drying- calendaring -cutting- punching- stacking- tab welding- short circuit checking- pre packing -electrolyte injection -pre formation- degassing gas -motong kantong -folding- code printing- formasi - produk rengse sepuh

Tinjauan perusahaan:

XUANLI éléktronik Co., Ltd mangrupikeun produsén batré anu berpengalaman khusus dina bungkus batré pinter, batré litium 18650, batré litium polimér, batré litium beusi fosfat, batré kakuatan, pangecas batré sareng sagala rupa batré khusus.
Kami ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM sareng kami ngarep-arep tiasa damel sareng anjeun panangan pikeun nyiptakeun masa depan anu makmur,staf anu berpengalaman, rharga lumrah, pkinerja produk, qpersetujuan kualitas, spesenan mall katampa.

Aplikasi utama:

Alat komunikasi: telepon sélulér, telepon PHS, telepon sélulér Bluetooth, walkie-talkie
Parabot inpormasi: komputer laptop, PDA, mesin fax portabel, printer
Parabot audio-visual: kaméra digital, camcorder, DVD portabel, VCD
Batur: sapédah listrik, lampu panambang


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali