3.7 V Silinder baterai litium, 18650 2600 mAh baterai litium, Shaver batré

Katerangan pondok:

3.7V Diimpor batré litium Modél Produk: XL 3.7V 2600mAh

Parameter téknis batré litium 3.7V diimpor (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 18650

Métode packing: pilem panas shrinkable industri PVC

modél kawat: UL1007 22AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Rincian:

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 3.7V

· Kapasitas batré tunggal: 2.6Ah

· Kombinasi batré: 1 senar sareng 1 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0V ~ 4.2V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 2.6AH

· Daya pak batré: 9,62W

· Ukuran batré: 18.5*20*70mm

· Maksimum ngurangan ayeuna: <5.2A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 7.8A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

3.7V 2600mAh 白底 (1)

Awas:

3.7V 2600mAh 白底 (4)

Ulah beuleum batré dina cai.Perhatosan:

Ulah campur accu seger jeung accu dipaké.

Ulah nyampur batré jeung barang logam babarengan.

Ulah nyelapkeun batré ku (+) jeung (-) dibalikkeun.

Entong nganggo batré Efest sareng mods E-cig anu cacad.

Ulah ngabongkar, dispose dina seuneu, panas atawa sirkuit pondok.

Ulah nempatkeun batré dina carjer atawa alat nu salah terminal disambungkeun.

Kaunggulan:

(1) Ramah lingkungan.

(2) Kapadetan énergi anu luhur.

(3) Kapasitas luhur.

(4) Ngecas gancang.

(5) Kasalametan dina pamakéan.

(6) Kahirupan siklus panjang, tiasa dicas dugi ka 500 kali.

(7) Taya pangaruh memori.

(8) Henteu ngandung Mercury, Henteu aya seuneu, Henteu ngabeledug, Henteu aya bocor.

(9) lalawanan suhu luhur.

(10) Discharge stabil

Aplikasi utama:

(1) Alat portabel: Laptop, camcorder, PDA, kaméra digital, DVD portabel jsb.

(2) Perkakas imah: Radio dua arah, Walkie-talkie, Toys listrik, sapédah listrik, lampu darurat

(3) alat-alat militér: IR teleskop

(4) Alat médis

(5) Pakakas kakuatan

Keunggulan kami:

1. pangalaman kualitas alus kalawan merek kawentar;

2. jasa OEM pikeun batré ngaropéa;

3. 18650/lipo (500 kali siklus hirup, sanggeus 500 kali, masih ngajaga 80% tina kapasitas awal)

4. sertifikasi kami geus réngsé;

5. Sampel urutan (<10 PCS) geus sadia--mantuan Anjeun nguji kualitas kalawan resiko "0".

6. 12 bulan wanrranty——ganti hiji-hiji lamun aya masalah kualitas.

7. Dina widang accu, Boga leuwih ti 12 taun pangalaman profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali