3.6V Silinder litium batré, ER14335 + 1520 3300mAh Husus pikeun Internet of Things batré

Katerangan pondok:

3.6V Cylindrical batré litium modél produk: XL 3.6V 3300mAh

Parameter téknis batré litium 3.6V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: ER14335 + 1520 (Disposable Litium + super kapasitor)

métode bungkusan: Industrial PVC pilem panas shrinkable

modél kawat: UL1007 24AWG

Beurat: 36g


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

.Tegangan sél tunggal: 3.6V

.Tegangan nominal sanggeus kombinasi pak batré: 3.6V

.Kapasitas batré tunggal: 1.65ah

.Modus kombinasi batré: 1 string 2 paralel

.Rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0v-4.2v

.Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 3.3ah

.Kakuatan pak batré: 11,88w

Ukuran pak batré: 15 * 30 * 49mm

.Kisaran suhu operasi: -55 ℃ ~ + 85 ℃

.Kahirupan gudang: 10 taun

.Product fitur: konsumsi kakuatan low, suhu luhur sarta low, hirup layanan panjang, badag ayeuna sakedapan

ER14335-2+HPC1520 白底 (2)

Tinjauan perusahaan:

XUANLI éléktronik Co., Ltd mangrupikeun produsén batré anu berpengalaman khusus dina bungkus batré pinter, batré litium 18650, batré litium polimér, batré litium beusi fosfat, batré kakuatan, pangecas batré sareng sagala rupa batré khusus.
Kami ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM sareng kami ngarep-arep tiasa damel sareng anjeun panangan pikeun nyiptakeun masa depan anu makmur.

Keunggulan XUANLI:

1.Technology-With leuwih ti 20 taun manufaktur batré jeung garis produksi otomatis, xuanli bisa ngajamin produk urang hadé produk.
2.R&D-Ngalaman R&D tim kalawan leuwih 20 insinyur pikeun ngarojong syarat ODM
3.Safety-Various tés anu dipigawé di XUANLI pikeun mastikeun kasalametan produk urang pikeun konsumén urang.
4. Sertipikat-ISO, UL, CB, KC disertipikasi.
5.Service-XUANLI boga tim jualan profésional nyadiakeun solusi proyék profésional sarta jasa saatos-diobral.

Aplikasi utama:

(1) Alat portabel: Laptop, camcorder, PDA, kaméra digital, DVD portabel jsb.
(2) Perkakas imah: Radio dua arah, Walkie-talkie, Toys listrik, sapédah listrik, lampu darurat
(3) alat-alat militér: IR teleskop
(4) Alat médis
(5) Pakakas kakuatan

Bungkusan & Pangiriman:

Urang mastikeun taat kana aturan angkutan batré tina hawa, express atanapi pamundut laut.Biasana, unggal batré bakal dipak ku pe atanapi kantong insulasi sejen, karton, sarta mastikeun tiap hiji kudu insulated ti batur, urang ogé nampa bungkusan jero husus pikeun tiap batré sakumaha pamundut anjeun.
Batré litium dianggap barang bahaya nalika transportasi.Kami ngagaduhan perusahaan pengiriman kerjasama jangka panjang anu profésional dina ngirim batré litium di Cina.Urang bisa mantuan pikeun beroperasi DDP, DAP, FOB atawa jasa lianna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali