14.8V batré litium Cylindrical

  • 14.8 V Silinder litium batré, 18650 2500 mAh 14.8 V batré litium

    14.8 V Silinder litium batré, 18650 2500 mAh 14.8 V batré litium

    14.8V Silinder litium batré model produk: XL 14.8V 2500mAh
    Parameter téknis batré litium 14.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
    Modél batré tunggal: 18650
    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable
    modél kawat: UL1007 18AWG

  • 14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,13000mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,13000mAh

    Batré litium 14.8V, batré litium polimér kakuatan 14.8V
    Modél batré: XL-14.8V-13000mAh
    Parameter téknis pak batré (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

    Model kawat: UL3135 18AWG sareng UL3239 20AWG

  • 14.8V Cylindrical batré litium, 18650 5000mAh

    14.8V Cylindrical batré litium, 18650 5000mAh

    14.8V Silinder litium batré model produk: XL 14.8V 5000mAh
    Parameter téknis batré litium 14.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
    Modél batré tunggal: 18650
    Modél kawat: UL3239 20AWG, UL2468 20AWG
    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

  • 14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,5000mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,5000mAh

    14.8V Silinder litium batré model produk: XL 14.8V 5000mAh
    Parameter téknis batré litium 14.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
    Modél batré tunggal: 18650
    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

  • 14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,7800mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,7800mAh

    14.8V Silinder litium batré model produk: XL 14.8V 7800mAh
    Parameter téknis batré litium 14.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
    Modél batré tunggal: 18650
    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

  • 14.8V Power model batré litium polimér 18650,4000mAh

    14.8V Power model batré litium polimér 18650,4000mAh

    · Modél batré tunggal: 18650
    · Tegangan batré tunggal: 3.7V
    · Tegangan rata-rata saatos pak batré dirakit: 14.8V
    · Kapasitas batré tunggal: 2000mAh
    · Kombinasi batré: 4 senar sareng 2 paralel
    · Rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 10V ~ 16.8V
    · Kapasitas batré saatos kombinasi: 4000mAh
    · Daya pak batré: 59,2W
    · Ukuran batré: 39 * 76 * 69 mm
    · Maksimum ngurangan ayeuna: > 4A (arus bisa amplified atawa ngurangan nurutkeun sarat customer)
    · Instan ngurangan ayeuna: 8-12A (arus bisa amplified atawa ngurangan nurutkeun sarat customer)
    · Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5c (arus bisa amplified atawa ngurangan nurutkeun sarat customer)
    · Ngecas jeung discharging kali: > 500 kali

  • 14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,4400mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,4400mAh

    14.8V Silinder litium batré model produk: XL 14.8V 4400mAh
    Parameter téknis batré litium 14.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
    Modél batré tunggal: 18650
    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

  • 14.8V Cylindrical batré litium modél produk 14500 800mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk 14500 800mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk: XL 14.8V 800mAh

    Parameter téknis batré litium 14.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

    Modél batré tunggal: 14500

    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

  • 14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650 1300mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650 1300mAh

    14.8V silinder litium batré model produk: XL 14.8V 1300mAh

    Parameter téknis batré litium silinder 14.8V (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

    Modél batré tunggal: 18650

    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

  • 14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,2600mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,2600mAh

    14.8V Silinder litium batré model produk: XL 14.8V 2600mAh
    Parameter téknis batré litium 14.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
    Modél batré tunggal: 18650
    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable
    Modél kawat: UL3135 24AWG

  • 14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,6600mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,6600mAh

    14.8V Silinder litium batré model produk: XL 14.8V 6600mAh
    Parameter téknis batré litium 14.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
    Modél batré tunggal: 18650
    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

  • 14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,10400mAh

    14.8V Cylindrical batré litium modél produk 18650,10400mAh

    14.8V Silinder litium batré model produk: XL 14.8V 10400mAh
    Parameter téknis batré litium 14.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
    Modél batré tunggal: 18650
    Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2