11.1V litium polimér bungkus batré, 606090 4000mAh 3D printer batré litium

Katerangan pondok:

11.1V polimér batré litium Modél Produk: XL 11.1V 4000mAh

Parameter téknis batré 11.1V Polimér (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 606090

Métode packing: PVC pilem panas shrinkable

modél kawat: UL3239 24AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Rincian produk

11.1V polimér batré litium Modél Produk: XL 11.1V 4000mAh

Parameter téknis batré litium polimér 11.1V (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 606090 4000mAh 11.1V

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 11.1V

· Kapasitas batré tunggal: 4000mAh

· Kombinasi batré: 3 senar sareng 1 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 7.5V ~ 12.6V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 4000mAh

· Daya pak batré: 44,4W

· Ukuran batré: 18 * 61 * 95mm

· arus ngurangan maksimum: <4A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 8A ~ 12A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

11.1V 4000mAh 606090 白底 (3)

Aplikasi

Loba dipaké dina produk éléktronik konsumén jeung gadget kayaning Bluetooth, MP3 / MP4 pamuter, tablet, GPS, kaméra digital, Mobile, mesin POS, fasilitas médis, GPS, Power bank, lampu solar, Aeromodelling, vacuum cleaner, lampu panambang, searchlight, kaulinan, model rc, sikat huntu listrik, cleaners vakum calakan, Obeng, Gergaji Palu, Pemotong jukut, aparat pamakéan tentara, ctc.

Inpo sejenna

Inpormasi perusahaan:
XUANLI éléktronik Co., Ltd mangrupikeun produsén batré anu berpengalaman khusus dina bungkus batré pinter, batré litium 18650, batré litium polimér, batré litium beusi fosfat, batré kakuatan, pangecas batré sareng sagala rupa batré khusus.
Kami ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM sareng kami ngarep-arep tiasa damel sareng anjeun panangan pikeun nyiptakeun masa depan anu makmur.

 
Ngeunaan Kualitas Kami:
Sadaya produk urang ngaliwat lima léngkah pamariksaan pinuh tina bahan asup sareng barang réngsé.

 

Tentang Keunggulan Kami:
1.Over 20 taun pangalaman industri
Tim gawé 2.Excellent
3.Good reputasi brand sarta status finansial stabil
harga 4.Competitive kalawan kualitas disatujuan
5.Perfect pre-diobral & sanggeus-diobral Sistim jasa
6.bahan ramah-Eco ti ISO, 、 UL, CB, KC disatujuan
7. Keunggulan Kompetitif Primer:
8.Brand-ngaran Bagian;
9. Asal;
10. Staf anu berpengalaman;
11. Produk Héjo;
12. Garansi / Garansi;
13. Persetujuan Internasional;
14.Militér spésifikasi
15. Bungkusan;
16.Harga;
17. Fitur Produk;
18.Produk Performance;
19. Pangiriman gancang;
20. Quality Approvals;
21. Reputasi;
22.Palayanan;
23.Pesenan Leutik Ditampi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali