11.1V Cylindrical batré litium, 18650 5200mAh

Katerangan pondok:

11.1V Silinder litium batré model produk: XL 11.1V 5200mAh
Parameter téknis batré litium 11.1V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)
Modél batré tunggal: 18650
Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable
model kawat: DC kawat colokan: UL2464 20AWG;kawat beureum jeung hideung: UL3239 22AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Rincian:

.Tegangan sél tunggal: 3.7V

.Tegangan nominal sanggeus kombinasi pak batré: 11.1V

.Kapasitas batré tunggal: 2.6ah

.Modus kombinasi batré: 3 string jeung 2 parallels

.Rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 7.5v-12.6v

.Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 5.2ah

.Kakuatan pak batré: 57.72w

Ukuran pak batré: 20 * 94 * 69mm

.Maksimum ngurangan ayeuna: <5.2A

.Sakedapan ngurangan ayeuna: 10.4a-15.6a

.Arus ngecas maksimum: 0.2-0.5c

.Waktu ngecas sareng ngecas: > 500 kali

11.1V 5200mAh 白底 (2)

11.1V batré litium Cylindrical

.Meet standar nasional relevan jeung sarat pikeun accu
.All produk batré rengse anu calibrated sarta diuji saméméh pangiriman.Éta tiasa dianggo langsung sareng normal

Keunggulan Kompetisi Primer:

Ngaran merek BagianAsal Distributorships Ditawarkeun Staf BerpengalamanJaminan Produk Héjo/Garansi Internasional Persetujuan MiliterSpésifikasiMilitérKemasanHargaFitur ProdukKinerja ProdukPangiriman GancangPersetujuan KualitasReputasiLayananPesanan Leutik DitarimaHarga pabrikJaminan kualitas alus

Fitur produk:

1.Long siklus hirup-kapasitas recovery tiasa luhur 80% sanggeus 500cycles
2.Safety-No seuneu, teu ngajajah pondok-circuit, over-charge, over-discharge, over-current, Shock, geter, naksir, akupungtur.
3.Superior ciri gudang-The laju timer ngurangan tina xuanli Litium-ion batré polimér nyaeta ngeunaan 3% per bulan lamun disimpen dina suhu kamar
4. Rupa-rupa Produk-Ratusan kapang tina ukuran mikro 10mAh dugi ka kapasitas ageung 10000mAh

Keunggulan XUANLI

  • 1.Technology-With leuwih ti 20 taun manufaktur batré jeung garis produksi otomatis, xuanli bisa ngajamin produk urang hadé produk.
  • 2.R&D-Ngalaman R&D tim kalawan leuwih 20 insinyur pikeun ngarojong syarat ODM
  • 3.Safety-Various tés anu dipigawé di XUANLI pikeun mastikeun kasalametan produk urang pikeun konsumén urang.
  • 4. Sertipikat-ISO, UL, CB, KC disertipikasi.
  • 5.Service-XUANLI boga tim jualan profésional nyadiakeun solusi proyék profésional sarta jasa saatos-diobral.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali