3.7 V Lithium polimér batré pak, 103450 1800 mAh Square baterai litium

Katerangan pondok:

3.7V Polimér litium batré modél Produk: XL 3.7V 1800mAh

Parameter téknis batré 3.7V Polimér (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 103450

Métode packing: PVC pilem panas shrinkable

modél kawat: UL1007 22AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Rincian produk

3.7V polimér batré litium Modél Produk: XL 3.7V 1800mAh

Parameter téknis batré litium polimér 3.7V (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 103450 1800mAh 3.7V

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 3.7V

· Kapasitas batré tunggal: 1800mAh

· Kombinasi batré: 1 senar sareng 1 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0V ~ 4.2V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 1800mAh

· Daya pak batré: 6.66W

· Ukuran batré: 10 * 35 * 53mm

· Arus ngurangan maksimum: <2A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 4A ~ 6A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

3.7V 1800mAh 103450 白底 (2)

Aplikasi

Earphone Bluetooth, jam tangan pinter, tiasa dianggo pinter, bank Ukey, alat POS, alat médis sareng alat portabel anu sanés.

Inpo sejenna

Rincian dagang:
(1) Packing: packing industri (tiasa sakumaha sarat customer urang)
(2) Pangiriman waktos kalungguhan: biasana 15-35 poé gawé sanggeus mayar
(3) istilah pamayaran: T/T, PayPal, L/C

 
Prosés produksi sél:
Mimitina tina bahan baku drying- mixing- coating -electrode drying- calendaring -cutting- punching- stacking- tab welding- short circuit checking- pre packing -electrolyte injection -pre formation- degassing gas -motong kantong -folding- code printing- formasi - produk rengse sepuh

 
Tentang Kami:
Produk utama perusahaan Xuanli nyaéta: bungkus batré pinter, batré litium 18650, batré litium polimér, batré litium beusi fosfat, batré kakuatan, pangecas batré sareng sagala rupa batré khusus.
Produk perusahaan seueur dianggo dina: produk médis, alat listrik, produk lampu, alat listrik, produk éléktronik konsumen sareng sagala rupa widang catu daya alat éléktronik portabel luhur.
Pausahaan Xuanli taat kana bisnis philpspphy lamun "ngalakukeun pakasaban alus unggal batré jeung" "inti, profésionalisme, fokus jeung innocation", taat kana positioning jasa tina pasar tengah jeung luhur-tungtung, sarta komitmen pikeun tailoring unggal catu daya. solusi pikeun konsumén. Kualitas alus teuing, solusi profésional, jasa dedicated, sarta konsép inovatif ngamungkinkeun jaringan jasa parusahaan pikeun nutupan sakabeh penjuru dunya.

 
Naha milih urang?
1.Gaya jalma Xuan Li nyaéta: coba ngalakukeun anu pangsaéna, keukeuh kana perbaikan kontinyu;Salawasna innovate, taat kana inovasi éféktif.
2.Nilai inti Xuan Li: customer kahiji, kualitas kahiji, ngungudag kaunggulan, jangji, gawé babarengan, hormat individu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali