10.8V Cylindrical batré litium, 18650 7800mAh

Katerangan pondok:

10.8V Silinder litium batré model produk: XL 10.8V 7800mAh

Parameter téknis batré litium 10.8V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 18650

Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Katerangan:

.Tegangan sél tunggal: 3.7V

.Tegangan nominal sanggeus kombinasi pak batré: 10.8V

.Kapasitas batré tunggal: 2.6ah

.Modus kombinasi batré: 3 string 3 paralel

.Rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 7.5v-12.6v

.Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 7.8Ah

.Kakuatan pak batré: 84.24w

Ukuran pak batré: 56 * 59 * 69mm

.Maksimum ngurangan ayeuna: <7.8A

.Sakedapan ngurangan ayeuna: 15.6a-23.4a

.Arus ngecas maksimum: 0.2-0.5c

.Waktu ngecas sareng ngecas: > 500 kali

10.8V 7800mAh 白底 (2)

Widang aplikasi:

headset Bluetooth, spiker portabel, Muti mobil luncat starter, power bank, Otomatis cleaner, tracking GPS, Alat ADSL Digital, Flashligting, lampu darurat, laptop, solar board, up kakuatan, telepon pinter, mikropon nirkabel, MP3, Walk man, Telepon tanpa kabel , Notebook, Kaméra Vidéo, Kaméra Digital, Produk Digital, DVD Portabel, Komunikasi Seluler, Kaulinan Éléktronik, Pamuter Game, Lampu LED Solar, Lampu Darurat, Parabot Daya, E-sapédah, Alat Médis, jsb.

Keunggulan XUANLI:

· Kalayan pangalaman langkung ti 12 taun sareng langkung ti 600 staf terampil ngalayanan anjeun.

· Pabrik ISO9001: 2015 disatujuan sareng kalolobaan produk sasuai sareng standar UL, CB, KC.

· Rupa-rupa garis produksi nyertakeun batré Li-polimér, batré ion Litium, sareng pak batré pikeun sagala rupa paménta anjeun.

Fitur produk:

1. Siklus lila recovery-kapasitas hirup tiasa luhur 80% sanggeus 500cycles
2. Kasalametan-No seuneu, euweuh ngajajah pondok-circuit, leuwih-muatan, leuwih-ngaleupaskeun, leuwih-ayeuna, Shock, Geter, naksir, akupungtur.
3. ciri gudang punjul-The laju timer ngurangan tina xuanli Litium-ion batré polimér nyaeta ngeunaan 3% per bulan lamun disimpen dina suhu kamar
4. Rupa-rupa Produk-Ratusan kapang tina ukuran mikro 10mAh dugi ka kapasitas ageung 10000mAh

Rincian dagang:

(1) Packing: packing industri (tiasa sakumaha sarat customer urang)
(2) Pangiriman waktos kalungguhan: biasana 15-35 poé gawé sanggeus mayar
(3) istilah pamayaran: T/T, PayPal, L/C


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali